For bestilling og info ring 959 11 305 eller send e-post til Atle.Randa@PasvikCamping.no

Om oss

Fra 2014 drives campingen av Atle og Hanne-Tove Eike Randa.

wpid239-ovre-pasvik-camping01.jpg wpid241-ovre-pasvik-camping02.jpg

Historie

wpid268-ovre-pasvik-camping12.jpgDriften startet i 1989 av Edith Randa som drev campingen fram til 2013.  Edith startet først cafe drift i lokalet  til den nedlagte skolen på Vaggetem. Her serverte Edith lokale retter som finnbiff, gjeddekaker, stekt gjedde røkt sik, fiske suppe av sik, stekt ørret osv Det ble hele tiden blitt lagt stor vekt på å bruke lokale retter og ingredienser.

 

Det ble kun servert hjemmebakt brød og selv dyrkede poteter.  Etter noen års drift bestemte Edith seg for å starte campingplass. Dette var arbeid som skulle ta mye tid, så han Svenn som er mannen i huset hadde ikke fritids problemer.

wpid254-ovre-pasvik-camping05.jpg

Tømmer ble felt og kjørt til et lokalt sagbruk hvor materialene for hytten ble gjort klar. Selve plassen som heter Steinuri bærer sitt navn med rette mange var de steinene som måtte bort, før hytte tomtene var klare.  Så tok arbeidet med å sette opp hyttene til, her hjalp hele familien til med snekring, høvling og beising.

wpid264-ovre-pasvik-camping10.jpg

Neste jobb var service bygget. Det ble kjøpt fra et lokalt firma bakdelen var at det først måtte rives da denne  var satt opp som demonstrasjons hytte. Etter at hytta var transportert til campingen startet monteringen, dette arbeidet gikk greit og campingen stod klar 1996.

wpid311-ovre-pasvik-camping18.jpg wpid309-ovre-pasvik-camping17.jpg

 

wpid317-ovre-pasvik-camping21.jpg